fredag den 4. november 2011

Jeg er solgt!

Nej nej, min kæreste har ikke solgt mig til højstbydende... endnu! Næ, jeg er fuldstændig solgt når det kommer til krimi/drama serien; Lie to me! Hvor jeg dog bare er SÅ fascineret, og helt igennem forgabt i den serie. Ikke mange serier tager mig med storm som denne har. Jeg følger egentlig med i mange forskellige, men det har mest været komedie -tøsefnidder - trekantsdrama agtige serier som F.R.I.E.N.D.S, Sex and the city, beverly Hills 902010 og så mange andre i den dur.

Ak, men denne her... Da den kørte på tv2 indtil for nylig(hvorfor pokker har de taget den af???) sad jeg som paralyseret hver eneste søndag aften klokken 20- 0 dut, og inden, som i INGEN kunne få mig til at lave noget andet. Hvis børnene så lige havde tænkt sig at være lidt på tværs i de 50 minutter hvert afsnit varer, kunne faderen pænt tage over. Selv da jeg lå indlagt efter fødslen af den sidst ankomne søn, lukkede jeg op for tv2 søndag aften på intensiv afdelingen...... ahem.... " I need my drug!"

Idag var jeg så i Aalborg med Sofie, før nævnt som træningsegoet, og samtidig min skønne svigerinde. Vi skulle aflevere hendes fagprøve, som hun har arbejdet længe og hårdt på(er så stolt af hende), og vi ville derfor et smut forbi storcenteret for at få lidt frokost, og lige ose og slappe lidt af efter mange anstrengelser - mest fra hendes side. Vi kunne jo ikke så godt gå i storecenteret uden at lægge vejen forbi Stereo Studio(Sofies andet hjem), og jeg var skam med på den. Jeg vidste godt at der var noget bestemt jeg ville kigge efter, nemlig sæson 1 af Lie to me(ønsker mig sæson 2 af ham herhjemme - den er dyr!), og jeg havde da heller ikke været der i mere end et ½ minut før den sprang mig i øjnene - 100 kr!!!! Ja tak! ned i kurven med den....

Ifølge Sofie(og kæresten, og kæresten og Sofies lillebror, og sikkert alle jeg kender.....) er jeg åbenbart lidt for betaget af den serie. Tror i hvert fald at de synes jeg er lidt småskør over at jeg rent faktisk synes at Tim Roth(cal Lightman - ja ham hele serien handler om) ikke ser så værst ud, har en fængslende accent - LOVE it!, har en helt speciel Lightman Lean - back i serien..... og jeg kunne blive ved. Dog gør jeg det ikke, for synes egentlig I selv skal se den, I vil ikke fortryde det. Sæson 2 udkom her den 18 oktober og sæson 3 udkommer først i Danmark til næste år, men ja, man er vel en fan, så jeg er skrevet op til at få en mail NÅR den endelig ankommer herhjemme.. Can´t wait..!2 kommentarer:

  1. Nej nej, så vil jeg jo være iloyal! Huha.... Tjek blinkx på Google.. der kan du se ALLE serier inkl. Entourage :)

    SvarSlet