mandag den 31. oktober 2011

Hvem sagde ny garderobe?

Ja, jeg ville ønske det var min garderobe der var blevet skiftet ud.... Dog måtte jeg erkende, at med den fart vores to drenge skyder i vejret, var det nok mest dem der trængte til ny garderobe i denne ombæring (hvilket henviser til tidligere indlæg)

Jeg havde jo, fornuftig som jeg er -den lader vi stå et øjeblik- ryddet grundigt op i drengenes tøj, sat noget til salg og smidt noget ud, indtil jeg kunne danne mig et overblik over hvad de hver især manglede. Dette gav så det resultat at de begge manglede vintergarderobe! Jubii...

Jeg begav mig derfor ud på indkøb, med 2 styks drenge solidt plantet i klapvognen, børnepengenes dankort i tasken og en liste over de ting vi manglede OG hvor jeg kunne få dem til billige penge! Jeg havde to dage forinden denne indkøbstur, også været forbi det her de kalder Internettet for at gøre lidt børnetøjsindkøb, de holder jo allesammen udsalg lige nu!

Første punkt på listen var Babysam, hvor de gerne skulle have en vinterjakke til den store dreng og en fleecedragt til den bette, mine forhåbninger var dog ikke store, da jeg på forhånd havde hørt noget om at de ikke havde så mange af disse tilbudsvarer hjemme. Alligevel får jeg søskendeklapvognen bakset ud af Skodaen (hvor pokker er Babysams indkøbsvogne når man skal bruge dem!?), drengene plantet deri, og ind i babysam vi gik.
Jeg nåede ikke at gå derinde ret længe, inden jeg fik øje på det berygtede stativ med vinterjakkerne. Der var faktisk en del tilbage, så nu kunne jeg bare håbe at de lige havde den størrelse jeg skulle bruge. Sørme ikke om de havde, og endda så at jeg selv kunne vælge om den skulle være med blå eller grønne striber.

Fleecedragte-stativet(er det overhovedet et ord? anyways...) så dog umiddelbart mere tomt ud, og jeg kunne da også hurtigt konstatere at de kun havde pigefarverne tilbage, og det var jo ikke lige sagen. Oppe ved kassen måtte jeg jo så lige høre den kære ekspeditrice om de måske lige kunne tænkes at have nogle fleecedragter til drenge et andet sted i butikken eller på lageret. De havde ikke dem jeg ellers havde set i kataloget, men nogle andre til samme pris(det kan vi lide), og denne var heldigvis i størrelsen også, så heldig er jeg!
Lidt impulskøb blev det også til....ahem...

Turen gik videre over til Bilka, hvor der skulle kigges på legetøj til julegaver. Jeg fik hurtigt fundet det jeg skulle have og gik op til kassen, hvor jeg selvfølgelig stillede mig ved quickkassen, så jeg hurtigt kunne komme ud igen. Køen sneglede sig til gengæld afsted, og jeg stod længe og undrede mig over hvordan det kunne tage så lang tid, når man kun måtte have 10 ting, da jeg hørte en stemme i højtalerne brøle ud til hele Bilkas forsamling "Vi beklager, men dankortterminalerne er midlertidigt afbrudte, der kan stadig betales kontant, vi forventer problemet snart er løst" 
Jamen.... Nå, men ventetiden måtte da bruges på et eller andet, og den store dreng var ved at vise tegn på at han nok snart gerne ville gå i krig med den rugbrødsmad, jeg havde smurt. Så midt i køen i Bilka, hev jeg den blå tupperwareskål op af tasken, mellemlægspapiret væk, og begyndte at give drengen små rugbrødshapser! Det har nok set rigtig smart ud ;)

Der nåede at forsvinde en ½ rugbrød inden der blev åbnet op for køen igen, og drengen er ikke en hurtig spiser..

Endelig ude af Bilka, og vi kunne fortsætte vores indkøbstur op nordpå, hvor vi skulle mødes med drengenes bedste, og dankortet igen skulle ud og bruge ben..

En fantastisk dag, hvor begge drenge fik det de manglede, plus det løse :) Og for at det ikke skal være løgn, så lå det jeg havde bestilt på nettet i deres kasser på stuebordet da vi kom hjem på vores egen matrikel..På billedet mangler der vinterjakke, fleecedragt og Bisgaard prewalker sko

5 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Så smart din lille blog èr! Og hvor spot on er du ikke lige med kæmpe colaen til Gallapremiere på SATC 2:)

  SvarSlet
 3. Jubiii... havde længe luret hvornår du ville skrive om turen haha.
  Dejligt at bruge lidt penge =)

  SvarSlet
 4. Yeah I know - Elsker min kæmpe cola! Jeg vil ha´ en nu!

  SvarSlet
 5. Ja det var super dejligt kan du tro.. og der er endda penge tilbage til endnu mere børneshopping - men de skal nok bruges til nu hvor vi rigtig skal til at lave drengernes værelse ;)

  SvarSlet