tirsdag den 15. november 2011

freaking Tupperware-tastic!

Juhuu, havde simpelthen 11 skønne tøser på visit i aftes! Anledning? Tupperwareparty selvfølgelig! Der er ikke noget som en gang plastik der kan få tøserne til at stimle sammen, som hvaler omkring et sildemarked...

Kæresten havde efter hele to kig i vores skabe, konstateret at bøtter manglede vi i hvert fald ikke! Hmm... ;) nu har jeg det så med bøtter som jeg har det med sko - man kan aldrig få for mange :)

Aftenen gik super godt, og der var stillet lidt an så der var lidt forfriskninger og lidt spise (vi skal jo holde det ved  lige, hehe)

Der var jubilæumsuge, så alle gæster fik en fin røreskål, og hvis man købte for mindst 500 kroner, fik man en lidt større røreskål med også - det var noget vi kunne lide!

Jeg fik dette sæt, bare for at holde demonstrationen:


Jeg fik dem dog i blå og hvid
 Snakken gik, og konsulenten viste hvad de forskellige produkter kunne, og havde endda lavet fyldte chokolader hjemmefra, som hun havde taget med, det kalder vi god service!

Jeg fik hurtigt fundet de ting som jeg ikke kunne leve uden. Det blev blandt andet til nogle bøtter som kan gå i fryseren- dem kan man altså ikke undvære! Ellers var der ikke noget helt bestemt jeg gik efter, alligevel formåede jeg at brænde 835 kroner af (say what?)

De andre i forsamlingen fandt åbenbart også ting som de ikke kunne undvære, i hvert fald blev det til et totalsalg på hele 5.660 kroner. Konsulenten var mere end tilfreds, og jeg blev da også lidt glad i låget (bøtte-snak)
Ikke mindst fordi at det store salg betød "niveau-gaver" til mig :)

Fik en ultra pro "stegeso", jubiii!En Mini Quick Chef  |||

Min er heldigvis sort og ikke rød..


Ihhh, glæder mig sådan til at få disse ting hjem, plus de ting jeg selv købte. Så kan køkkenskabene rigtig blive fyldt op :)

1 kommentar: