lørdag den 3. marts 2012

En tur ved fjorden

Foråret er jo, som man nok har bemærket, ved at indfinde sig(på trods af lidt grå skyer stadig), og dette vidunderlige vejr byder ikke kun på  udmattende rengøring, næ nej. Vi er så heldige at bo kun cirka 2 kilometer fra fjorden- love it! Så det betyder at der er ikke nogen undskyldninger for ikke at tage de gode "travesko" på og begive sig ud i det blå med børnene solidt plantet i søskendeklapvognen.

Tænkte dog at sådan en rask lille travetur ikke ville blive dårligere i et selskab af Træningsegoet, som jeg hurtigt fik sendt en sms. Hun var klar, og det var hendes der tilhørende mand og 2 styks piger i form af nogle forårskåde sorte gadekryds aka. Disko og Bella i den grad også. De bor dog noget længere væk fra fjorden(haha), så vi måtte mødes dernede.

Jeg fik børnene iklædt tøj der kunne klare lidt strabadser af enhver art og afsted vi gik. Den mindste faldt i søvn inden vi nåede ud af indkørslen, mens den ældste gladeligt vinkede til hver en bil der kom, og snakkede med træerne, vinden og fuglene - hvilken fryd.


Efter 25 minutters travetur på landevej, fik vi endelig en blanding af sand,jord og græs under fødderne(dækkene), hvilket jeg ikke havde forudset kunne give komplikationer for min mildest talt  ikke særlig fikse klapvogn. Klapvognen står stort set fast i sand, da Træningsegoet + følge arrivere, og jeg har kun formået at tage den ældste ud af vognen, så han kunne kravle rundt i sandet, med tanke på at så kunne vi da også bare blive lige nøjagtig på den plet, lige der.

Heldigvis var Træningsegoet hurtigt klar med en hjælpene hånd med at styre klapvognen uden om sandet og ind på en lidt mere kørevenlig sand/sten-vej.

Det blev til en skøn tur ved fjorden, hvor den ældste både fik kravlet rundt i sandet, hilst på hundene, og endda fik lov til at køre på crosser med sin lege-onkel Kennet, så kunne dagen jo ikke blive bedre.

Godt at have en onkel med crosser!

Da klokken begyndte at nærme sig frokosttid/middagslur tid, og der jo var 25 minutters gang til hjem, besluttede vi os for at lade Træningsegoet og følge, bade deres hunde i fjorden og begyndte turen hjem. Efter knap 200 meter måtte den ældste give fortabt og overgive sig til søvnen. Det havde været en hård tur, men ingen tvivl om at de røde kinder var kommet ud af en dag med sjov!
Faster Træningsego er SÅ sjov!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar