lørdag den 18. februar 2012

It has been a while....

Jeg må være helt ærlig og sige at det ikke er blevet til meget bloggeri her på det seneste. Jeg har været fyldt op, og er det stadig. Jeg har ikke nok timer i mit barselslands-døgn, og de få timer der kunne bruges på bloggen, bliver brugt andetsteds, gerne vaskemaskinen eller køkkenet.

Lige nu i skrivende stund sover begge børn og jeg burde rydde lidt til side, selvom der egentlig er ryddeligt, og få ordnet noget vasketøj. Dog har jeg i dag efterkommet mit eget ønske om lige at skrue bare en anelse ned for mit aktivitetsniveau.

Derfor har jeg placeret mig ved computeren, inde på et særdeles rodet kontor(so beat it!) med en dåsecola og måske bare en lidt lavere puls end de andre dage.

Det er så sandelig ikke et brokkeindlæg, men som tidligere skrevet skal der ske en masse ting indenfor de næste par måneder. Børnene skal starte i dagpleje(har gået hjemme i to år) og jeg er på udkig efter et job, hvilket jo ikke er det nemmeste lige i tiden. På sin vis glæder jeg mig til at sende børnene afsted, men med især den store dreng, har jeg det også rigtig svært med at en anden skal tage sig af mit barn, især med den start på livet han havde.

Han har gået hjemme hos mig i snart to år, fordi han ikke har været klar til at komme ud regelmæssigt blandt andre børn, men må kaste håndklædet i ringen og sige at nu er han altså ved at være klar, og det er jeg også.

For at betale en dagpleje skal der jo helst et job til. Ville ønske jeg havde et sted at vende tilbage til, så alt ikke skulle være så nyt, og så endda samtidig med en stor ændring i børnenes tilværelse, men med et job som elev lige før barsel er dette jo ikke en mulighed og jeg er nødsaget til at skulle ud og finde helt nye græsgange - skræmmende og spændende i en mundfuld!

Så, jeg er her endnu, bare på et lidt lavere niveau da jeg sikkert render rundt med vasketøj, støvsuger, køkkengrej og børn, de andre dage på dette tidspunkt :)

6 kommentarer:

 1. puha, her går jeg og håber på at jeg kan starte på studie igen til oktober! Det kan da godt være jeg skal skyde en pil efter det.. hvorfor gik der 2 år, før han var klar?
  Knus Michelle

  SvarSlet
  Svar
  1. Vil helt klart råde dig til at se tiden an med hensyn til studiestart. Viktor kan jo godt være markant anderledes end Hasse med hensyn til stimuli og kontakt med andre børn. Grunden til Hasse først er klar nu er grundet hans tidlige fødsel og de konsekvenser det har haft. Hasse har været enormt sensitiv og er det også stadig, men det bliver bedre og bedre. For ca 1 år siden kunne han slet ikke tåle at andre børn sagde lyde, du ved, når de sådan lige giver et hvin fra sig eller noget, så gik han helt i baglås og græd som pisket. Hvis der er sket meget på en dag får han ofte søvnproblemer og mister lysten til at spise. Nu er han dog ved at vise tegn på at han mangler aktivitet i hverdagen i form af leg emd andre børn og voksne end lige mor her. Helt klart har Hasse dog haft bedst af at gå hjemme indtil nu, det er der slet ingen tvivl om. Se tiden an med viktor, det kan jo være at han bare er helt fit for fight og ikke er så sensitiv, så kan det jo sagtens lade sig gøre at du starter i skole igen til oktober :)

   Slet
 2. Jo, Viktor kunne godt være sensitiv. Men ja, vi må se tiden an. Et lidt mærkeligt spørgsmål.. men har jeg lige set dig i M! ? :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Er du en pårørende til Michelle? :) Ja, det har du ;)

   Slet
  2. Hej Signe. Det var mig der skrev kommentaren igår, havde ikke lige set at jeg skrev fra Lines profil - det er min kærestes søster. Synes nok det var dig i M! :D

   Slet
 3. Er du en pårørende til Michelle? :) Ja, det har du ;)

  SvarSlet