fredag den 2. december 2011

Højt fra træets grønne top(pe)....

Vi nåede det! sørme ikke om vi nåede at afhente juletræ den 1 december, så jeg troligt kunne overholde min tradition! Jeg blev ringet op af kæresten da han var på vej hjem fra arbejde, at jeg kunne godt begyndte at pakke ungerne ned, for nu skulle vi hente juletræ(hente selv, som i at vi selv skulle fælde det - HYGGE)

Ungerne blev hurtigt pakket ned, fik dem pakket i bilen og traileren bag på Skodaen, og så afsted.

Vi skulle heldigvis ikke kører så langt, og heldigvis for det, for det var ved at blive mørkt, og mig og mørke er ikke de bedste kammerater(mildt sagt), og slet ikke når man står i en skov!

Kæresten gik i forvejen udstyret med sin sav, mens jeg proppede ungerne i klapvognen, så vi rigtig kunne komme ud og se juletræsfældning. Vil hilse at sige at sådan nogle tynde klapvognshjul, ikke liefrem kører som i smør ude i en skov, men det gik :)

Inden jeg nåede helt op til skoven med klapvognen, kom han imidlertid ud fra skoven, og proklamerede at nu havde han fundet vores træ. Yes, det gik jo meget smertefrit når jeg at tænke, inden han, som om han kunne se lettelsen brede sig i mit ansigt, bekendtgøre at vores juletræ..... sidder på toppen af et højt(læs:meget) grantræ... Han havde simpelthen tænkt sig at kravle op i et grantræ, og så sove toppen af, som så vil udgøre vores juletræ! Nuvel, når først han får sådan en idé er der ikke meget at gøre. Jeg når kun lige at sige at nu skal han altså lige passe på ikke at falde ned, og lade være med at save træet ned i hovedet på mig og ungerne(jeg søgte dog et pænt stykke væk, just in case), inden han som en anden abekat har svunget sig selv og saven op i grantræet.


 Kan man lige ane ham oppe i træet??
Historien ender heldigvis lykkeligt, og med 0 brækkede lemmer!

Nu er det jo så tiden hvor jeg skulle lægge et billede ind af et flot pyntet juletræ, som viser alle vores(kærestens) anstrengelser.....

Sagen er dog den....

Vi får viklet lyskæden omkring, og vil da lige tænde de flotte lys. Jeg tænder for stikkontakten og.... intet sker. 1 pære viser sig så at være i stykker, og de er åbenbart ret solidariske, for når 1 pære ikke virker, så virker ingen! Så lige nu har vi et ret så nøgent juletræ i vores stue, indtil vi får fat i en pære, selvom jeg mener at vi ligeså godt bare kan købe en helt ny kæde. Havde ellers glæadet mig til at pynte træet, alene af den grund at det har en alvorlig bygningsfejl. Det har simpelthen 3 toppe(3!) Det er dog ikke så slemt, at det ikke er noget nogle julekugler, lys og trommer kan klare ;)

Glædelig jul!3 kommentarer:

  1. Det dér er fanme humor - Så sidder der lige en kravlenisse i træet!

    SvarSlet
  2. Året efter: It's still funny!!! HA-HA!!!

    SvarSlet