onsdag den 2. januar 2013

Lige hvad jeg kunne skrible om...

Jeg er på banen igen!

Ork, som jeg kan føle at jeg har alverdens tid til at nå alt muligt og så har jeg altså bare ikke tiden alligevel, eller også tager de ting jeg skal nå, bare alt for lang tid.

Børnene er i dag startet op i dagpleje efter en dejlig juleferie, hvor at faste sengetider har været en by i Rusland. Sågar nåede den ældste af banditterne at være med til at hoppe ind i det nye år(ja, vi hopper ned fra sofaen når klokken slår 12 hehe). Det har været en ferie hvor alt har været på standby, jeg må hoppe med i den kø der hedder "man-kan-intet-nå-når-børnene-har-ferie". Bare det at svinge støvsugeren er faktisk en kamp i sig selv, når man har to små purke der render rundt og tænder og slukker for maskineriet, men med to fældende hunde ER støvsugning altså bare ret nødvendigt!

Selve putningen om aftenen(af begge børn) er egentlig heller ikke det der kører mest på skinner lige pt. Jeg drøner frem og tilbage mellem deres eget værelse hvor yngsten bliver puttet og så vores eget soveværelse hvor den ældste bliver lagt indtil han sover og så bliver han båret i sin egen seng inde hos yngsten. Det er bare sådan at når yngsten skriger og den ældste ligesom selv kan hoppe ud af sengen og smutte ind og lege i stuen, er det altså bare ikke nemt at være putte-mester! Igår måtte jeg sætte mig på kanten af sofaen, med frit udsyn til soveværelset, så keg kunne nå at tage den ældste i opløbet i hans ugerning.... Og så lige ind til yngsten og dyppe hans sut i en kop kold vand... ZZZzzzZZZzz

Midt imellem jul, nytår, børneputning og des lige, er jeg jo også jobsøgende. Jeg er i dag startet på kursus omkring det her med netværk med virksomheder og har derfor oprettet en profil på LinkedIn min profil
Så står jeg da opført der, da jeg er en af de ganske få unge i DK der ikke har en Facebook profil.

Jeg håber på at dette år, er året hvor jeg finder mig et job, et job hvor jeg bliver udfordret på alle tænkelige måder. Jeg har en masse kompetencer og en del erfaring fra diverse job, så jobbet må da være derude et sted? Jeg ved i hvert fald at jeg gør en ihærdig indsats for at finde det - og er det så ikke også det vigtigste?

Der vil forhåbentlig blive en masse nye skriblerier, jeg er gået ind i det nye år med en masse motivation, jeg har tabt mig i julen, selvom jeg har spist steg og slik i stor stil og et af mine ønsker for dette år er også at jeg formår at få lavet denne blog til noget som man virkelig har lyst til at læse. Så hvis nogen ligger inde med nogle ønsker omkring nogle emner står jeg gerne parat til at høre. Vil gerne gøre denne blog så offentlig som muligt, ment i den forstand at man ikke behøver at kende mig særdeles godt, for at kunne følge med herinde.

Et godt nytår til Jer alle!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar