lørdag den 16. juni 2012

Datenight med stjerneskud....

Jeg har en mand der arbejder meget i og med han har sin egen virksomhed. Derfor er det sommetider tiltrængt med lidt kærestetid og eftersom vi fik et skønt gavekort til en restaurant + barnepige af min mor og stedfar i julegave, skulle det da benyttes(endelig!)

Børnene blev afleveret som aftalt hos min mor som hellere end gerne ville passe sine to skønne børnebørn og hygge om dem.

Min kæreste er ikke den store fiskespiser, faktisk er hans spisen af fisk reduceret til paneret sej/fiskefilet eller en almindelig stegt rødspættefilet. Jeg derimod, kunne leve af fisk(hvis det var sundt kun at leve af det), men med en mand i huset som sætter kartofler og flæsk højere, er det ikke ofte vi får det i det lille hjem.

Derfor skulle den have helt gas med fisk denne aften og fik bestilt hvidløgsdampede grønmuslinger til forret og et stjerneskud på størrelse med et helt hus til hovedret.

Kæresten bestilte det optimale rødspættefilet med kartofler og tjeneren kom hen efter vi syntes at have ventet længe, at hans filet var på vej, men at den lige skulle have de sidste to min. for at være ordentligt stegt. Vi tænkte lidt at hvor lang tid kan det helt ærligt tage at stege en rødspættefilet..... Vi fik dog svaret da tjeneren kom valsende med en tallerken af en anden verden hvorpå der lå en HVAL af en rødspættefilet. Aldrig har nogen af os set så stor en rødspættefilet! Desværre glemte jeg at tage billeder af den, tror jeg glemte det midt i chokket.


Måltiddet blev indtaget på Klausens Fisk og Skaldyr restaurant i hune - kan varmt anbefales!

Derudover siger vi tak til det meget kærlige par ved siden af os, der stod for aftenens underholdning :)

1 kommentar:

  1. Jeg vil gerne være kærester med dig over lidt fisk <3

    SvarSlet