mandag den 5. december 2011

Der kom sne.... men så var det væk igen..

Lige da jeg så de store fede snefnug komme dalende ned fra himlen, nåede jeg at tænke "ARGH"

Indtil jeg kom i tanke om at det da sikkert bare var et hit-vejr for den ældste dreng at boltre sig rundt i! Dog var der lidt morgenmad og formiddagslur der skulle overståes først, men så skulle vi altså også ud når han vågnede igen!

Der sneede vel i en times tid, og man kunne se der blev hvidt på jorden og på Skodaen, jubii, så var der lidt chance for at der stadig ville være bare en smule sne på jorden når vi kom ud.

Den ældste havde knap nok gabt færdigt, før han var blevet puttet ned i termo tøj og regnbukser, men da han fattede hvad virvaret gik ud på, var han mere end klar på dagens udflugt.

Dette var så(desværre) det syn der mødte os, da vi skulle ud og se på sneen

Altså helt ærligt, hvordan kan så fin en sne, blive til ulækker sjap så hurtigt??

Vi måtte så "nøjedes" med det vejr der var, og det var heldigvis solskin og blå himmel! Det blev til 3 kvarters muntrende kravling i mudder,sjap og sten, men det var alligevel et hit, så eftermiddagsluren var da også reddet, da sådan en omgang udendørsleg gør små poder trætte.


JA, det er en Ford havetraktor! så seje er vi....


Man er vel fars dreng!


og lige en vinter-husmor

2 kommentarer:

  1. Hej Signe. Læste lige din fortælling om din alt for tidlige fødsel, og vil meget gerne høre resten!
    MVH Michelle (www.babydutten.blogspot.com)

    SvarSlet
  2. Jeg opdatere denne herinde engang i aften(håber jeg på, den store er syg, og vil ikke rigtig falde til ro) og ellers er du velkommen til at kontakte mig privat på mail. Vil meget gerne hjælpe der hvor jeg kan!

    SvarSlet